Emberek/Interjú

Wallner Krisztina

1/3

Wallner Krisztina

?>
Wallner Krisztina
?>
Katalógus részlet
?>
1/3

Wallner Krisztina

Wallner Krisztina
Emberek/Interjú

Wallner Krisztina

2012.04.02. 09:09

Talán az a Wallner Krisztina, aki Balatonfüreden megtervezte a Zákonyi sétányt, a Vitorlás teret, a Kiserdőt? Aki Sopronban megtervezte a Deák teret? Aki a Zeneiskola kertjében játszva tanít a zenén túli harmóniára? Szavazz!

Pályázatomban az utóbbi években tervezett és kivitelezett városi köztér felújításokat mutatok be. Terveim egyik fő koncepciója az adott terület értékeinek kiemelése, a táj és természet hatásának erősítése az urbánus közegben, a helyre jellemző növények és elsősorban természetes anyagok használatával. Másik célom a közösségek kialakulását és erősödését segítő, jókedvű találkozásokra és aktív időtöltésre alkalmas terek kialakítása, ahol bármely korosztály mozgásra ösztönözhető.

 

Wallner Krisztina
1/3
Wallner Krisztina

 

 

Ennek sikerét a sok mosolygós arc jelzi. Az esztétikus környezettel, figyelemfelkeltéssel, feliratok segítségével is játszva nevelhetők az egyre nagyobb létszámban ide látogató, tetszőleges korú és képzettségű emberek.

 

Katalógus részlet
2/3
Katalógus részlet

 

 

A gyalogos, kerékpáros és akadálymentes közlekedési kapcsolatokat erősítettük, a felújított közterek sokféle rendezvényre alkalmasak, miközben a zöldfelületek aktivitása nőtt. A központi terek igényes felújítása és fenntartása a tágabb környezet fejlődését is ösztönzi és javítja a város imázsát.

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Támogasd az Építészfórumot most, hogy legyen újabb húsz évünk!

Az Építészfórum minden tartalma ingyenes – és az is marad. De ahhoz, hogy eredeti, értékálló anyagokat hozzunk létre, Olvasóink támogatására is szükségünk van.

Támogatom

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk