Emberek/Interjú

Wallner Krisztina tájépítész

1/1

?>
1/1

Wallner Krisztina tájépítész
Emberek/Interjú

Wallner Krisztina tájépítész

2013.03.28. 11:28

Cikkinfó

Építészek, alkotók:
Wallner Krisztina

Földrajzi hely:
Magyarország

Dosszié:

Letölthető dokumentumok:

Talán Wallner Krisztina lesz az idei év díjazottja? Szavazz!

Pályázatomban az utóbbi évek munkáit 3 csoportban mutatom be. 
Első a balatonfüredi vízparti sétányok felújítása, mely idén folytatódik és nyárra már össz. 2,3 km hosszon készül el. Koncepcióm a terület értékeinek kiemelése és a természeti hatások erősítése mellett közösség erősítésére és aktív időtöltésre alkalmas terek kialakítása, természetes anyagok és tájra jellemző növények használatával.


Második csoportba a tematikus iskolai és játszókerteket gyűjtöttem. A zeneiskolai kert koncepcióterve a mozgás örömével segíti a zenei alapok és a szolfézs játszva tanulását. A Helka-Kelén tematikus játszótéren egyedi szobrok és mesetábla segítségével megismerhetjük a helyi legendát, miközben el is játszhatjuk a mesét. Egy design pályázatban a soproni campus üres belső udvarára a hely szellemében terveztem fát formázó padot és növénydekorációt.


Végül egy tájrehabilitációt mutatok be Balatonfüred belvárosában: a műemlék Kerek templom alatti tájseb megszüntetését, helyén lankás gyepfelülettel.

Szavazz!

(Portfóliója a jobb oldali sávban, a letölthető dokumentumok alatt érhető el.)

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Támogasd az Építészfórumot most, hogy legyen újabb húsz évünk!

Az Építészfórum minden tartalma ingyenes – és az is marad. De ahhoz, hogy eredeti, értékálló anyagokat hozzunk létre, Olvasóink támogatására is szükségünk van.

Támogatom

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk