Insular-Tech Kft.

Tevékenység

Az Insular-Tech Kft. egy fiatal, de rendkívül dinamikusan fejlődő, magyar családi tulajdonban álló, építőipari generálkivitelező vállalkozás, állandó partnercégekkel szorosan együttműködve, cégcsoport szintű működéssel. Kezdetben a cég fő profilja az épületgépészeti kivitelezés volt, azonban a szolgáltatások köre mára már kiterjed ipari technológiai csőszerelésre és magasépítészeti kivitelezésre, akár teljes generálkivitelezés lebonyolításával. A cégcsoport csupán 3,5 éves múltja ellenére hamar a magyar épületgépész piac egy meghatározó és elismert szereplőjévé vált, számos jelentős referenciával bír, többek között ilyen a Puskás Stadion komplett vízellátás-csatornázás kivitelezési munkái.

Elérhetőség

www.insulartech.hu
iroda@insulartech.hu

1141 Budapest
Paskál utca 27/b.
+361789 5091

Támogasd az Építészfórumot most, hogy legyen újabb húsz évünk!

Az Építészfórum minden tartalma ingyenes – és az is marad. De ahhoz, hogy eredeti, értékálló anyagokat hozzunk létre, Olvasóink támogatására is szükségünk van.

Támogatom

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk