diqpib kft.

Tevékenység

A diqpib kft. még mindig fiatalos, dinamikusan fejlődő vállalat, pedig immár 20 éve kezdte meg létesítményépítési- és fenntartási tevékenységét.

A társasházi és szakipari munkák után szolgáltatásunk nagyon gyorsan belsőépítészeti generál-kivitelezésre tisztult le. A sok sikeres projekt stabil bázist épített ahhoz, hogy zöldmezős beruházások megvalósításába is belevágjunk.

Munkatársaink sosem lankadó figyelme, évtizedes szakmai tapasztalata biztosítja a stabilitást és folyamatosságot. Működésünk során szigorúan kipróbált és ismert szakembereket alkalmazunk és foglalkoztatunk.

Cégünk mára szinte kizárólag kereskedelmi és intézményi célú épületek és létesítmények fővállalkozói kivitelezésével, átalakításával és felújításával foglalkozik.

Célunk az építész elképzeléseinek-, a komplex feladatoknak-, megrendelőink arculatának és egyedi kívánságainak való tökéletes megfelelés.

Elérhetőség

www.krealgroup.eu
kreal@krealgroup.eu
1146 Budapest, Istvánmezei út 6.
0620/229-2999

Támogasd az Építészfórumot most, hogy legyen újabb húsz évünk!

Az Építészfórum minden tartalma ingyenes – és az is marad. De ahhoz, hogy eredeti, értékálló anyagokat hozzunk létre, Olvasóink támogatására is szükségünk van.

Támogatom

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk