Technológia

Európai gyártású modulszőnyeg kollekciók a shaw contract-tól

2020.02.12. 12:02

A shaw contract skóciai gyárából széles kínálatú modulszőnyeg és LVT burkolatok elérhetők gyors szállítási idővel, költséghatékony áron, látványos megoldást kínálva a rövid átfutású projektek számára is. (X)

A specifikusan az európai piac kereskedelmi belső tereire kifejlesztett funkcionális padlóburkolatok könnyen tisztíthatók, javíthatók és rugalmasak, így ideális választást kínálnak a gyors átfutású projektekhez minőségi és dizájn kompromisszumok nélkül.

Bármilyen belső térkialakításnál a padlóburkolat kritikus lehet a projekt általános sikerességében, és fontos, hogy a választott modulszőnyeg megfeleljen a végfelhasználói igényeknek és elvárásoknak. Az irodakiépítések során egyre többször fordul elő, hogy a padlóburkolatok kiszállítására nagyon rövid idő áll rendelkezésre. A shaw contract kizárólagos magyarországi partnere, a floor by Blue komplett szolgáltatást kínál a burkolati koncepció tervezéstől kezdve, a mennyiségi kalkulációkon át, a raktározáson és helyszínre szállításon keresztül egészen a kivitelezésig.

A nagyobb szövetsűrűségű és vastagságú, lépés komfortot biztosító és egyéb speciálisan kiválasztott tulajdonságokkal, stílusokkal és színekkel rendelkező kollekciók megfelelnek a modern, funkcionális kereskedelmi igényeknek. Alkalmasak nagy forgalmú területekre, ellenállnak az erős terhelésnek kopás nélkül.

A gyártó a fenntarthatóság elkötelezettje, Taskworx hátlapú modulszőnyegeket a Shaw EcoSolution Q ™ nylon szálaival gyártják, és valamennyi Cradle to Cradle™ minősítéssel rendelkezik.

A RAPID SELECT - A FORMA ÉS A STÍLUS VÁLASZTÉKA

A Rapid Select modulszőnyeg két formájával, 50x50 cm és 25x100 cm, valamint négy különböző stílusával számtalan lehetőséget kínál egyedi megjelenés létrehozására. A tervezők számára lehetővé teszi a stílusok, színek és formák könnyű kombinálását az eltérő terek meghatározásához és az eredeti design eléréséhez.

COLOUR FOUNDATION  - A SZÍN ÉS A FÉNY JÁTÉKA

A kollekció speciálisan kiválasztott 24 színének felhasználásával könnyen kombinálhatók a világos árnyalatok a semleges színekkel. A Colour Foundation 2 formája számtalan lehetőséget kínál a belső terek fejlesztésére és a kiváló formatervezés megvalósítására.

KINDRED – A KOLLEKTÍV SZELLEMISÉG

Azokban a terekben, ahol ma összegyűlünk, egyre inkább értékeljük az összetartozás jelentőségét. A  Kindred segít létrehozni olyan tereket, amelyek ösztönzik az azonosulást, melegséget és kényelmet visz bármilyen belső térbe. Válasszon a 3 stílus és 16 szín közül, vagy kombinálja őket a hatás növelése érdekében.

UNITE – könnyen fektethető LVT burkolat

A kifinomult fa és kő megjelenését semleges és világos árnyalatokban ötvöző kollekció a szépséget a lehető legnagyobb tartóssággal ötvözi. Ez az 5 mm-es LVT gyűjtemény a legtöbb modulszőnyeg mellé telepíthető, átmenet nélkül, így biztosítva az egységes megjelenést, ugyanakkor lehetővé teszi az alaprajzon belüli zónák létrehozását a mai belsőépítészeti trendeknek megfelelően.