Pályázatok

Néprajzi Múzeum - Logó és arculati pályázat
Pályázatok/Magyar

A Néprajzi Múzeum nyílt pályázatot hirdet egyéni és szakmai alkotók illetve alkotóközösségek számára logójának és arculatának megújítására. A pályázat célja a speciális tematikához illeszkedő, korszerű arculat kidolgozása. A nyertes pályamű tulajdonosa a pályadíj mellett az arculat további megjelenési formáira is szerződéses megbízást kaphat.

Határidő:
2020.10.26. 16:00
Új magyar építészeti díj: kiírták az OSSKÁR-díj 2020 pályázatát
Pályázatok/Magyar

Osskó Judit Prima Primissima-díjas építész férje, a tavaly elhunyt Tokár György emléke előtt is adózva hozta létre az egymillió forint pénzjutalommal járó építészeti OSSKÁR-díjat. Pályázatát az Országos Főépítészi Kollégiummal közösen hirdették meg. A díjra Magyarország területén megépült, 2017. január 1. után átadott épülettel lehet pályázni 2020. szeptember 28-ig.

Határidő:
2020.09.28. 23:00
„Óbuda Kapuja 1.” pályázat
Pályázatok/Magyar

A Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a Szentlélek téren közfunkciót is ellátó, kereskedelmi egység céljára elhelyezhető pavilonok kialakítására és üzemeltetésére. 

Határidő:
2020.10.15. 16:00
Újranyitották az MMA járványhelyzet enyhítésére kiírt pályázatait
Pályázatok/Magyar

A Magyar Művészeti Akadémia augusztusban nyílt pályázatot hirdetett a kulturális vagy művészeti területen fő tevékenységet végző egyéni vállalkozó és adószámos magánszemély, illetve civil és egyéb szervezetek részére működési költségeik támogatására. Ezt a pályázatát nyitja meg most újra a fel nem használt forrásból, összesen 300 millió forint értékben.

Határidő:
2020.09.21. 23:00
Gábor Dénes-díj 2020 - Várják a nevezéseket!
Pályázatok/Magyar

A NOVOFER Alapítvány közzétette az idei Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását. A díj az innovációs folyamatban alkotó módon résztvevő, kiemelkedő tudományos, kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató szakemberek elismerését szolgálja. A kitüntetést korábban három építész is elnyerte: 2019-ben Dr. Reith András és Domokos Gábor, 2015-ben Kistelegdi István.

Határidő:
2020.10.10. 00:00
Art is Business Díj 2020
Pályázatok/Magyar

2020. szeptember 30-ig második alkalommal hirdetik meg az Art is Business Díj pályázatát olyan nagyvállalatok, kis- és középvállalkozások, forprofit és kulturális mecénások számára, akik az elmúlt évben valamilyen formában együttműködtek a művészet világával. Az elismerés célja, hogy kiemelje azokat, akik tudatosan, stratégiai szemléletmóddal kötődnek egymáshoz; meglátják egymásban azokat az értékeket, amelyekkel kölcsönösen képesek hatni egymás működésére, piaci megítélésére, életére. A díjazottakat a decemberi ünnepélyes díjátadón jelentik be a Trafó – Kortárs Művészetek Házában.

Határidő:
2020.09.30. 00:00

Támogasd az Építészfórumot most, hogy legyen újabb húsz évünk!

Az Építészfórum minden tartalma ingyenes – és az is marad. De ahhoz, hogy eredeti, értékálló anyagokat hozzunk létre, Olvasóink támogatására is szükségünk van.

Támogatom

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk