Közélet, hírek

Finanszírozási megállapodást kötött a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. és a K&H Bank

1/2

?>
?>
1/2

Finanszírozási megállapodást kötött a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. és a K&H Bank
Közélet, hírek

Finanszírozási megállapodást kötött a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. és a K&H Bank

2017.09.16. 06:33

Cikkinfó

Földrajzi hely:
Magyarország

Cég, szervezet:
Property Market

A K&H Bank finanszírozza a BudaPart beruházás első ütemében készülő lakóházak fejlesztését. A BudaPart Otthonok első két – A és C jelű – lakóházára az építési engedély 2017. május 20-án emelkedett jogerőre, azóta a Market Építő Zrt. kivitelezésében folyik az építkezés, Újbudán a Kopaszi gát melletti fejlesztési területen. A két épület összesen 265 lakással készül el, amik javarészt gazdára is találtak.

"Újabb mérföldkőhöz érkeztünk a BudaPart életében. Nagy örömünkre szolgál, hogy a K&H Bank bizalmát élvezzük és partnerek lehetünk a BudaPart Otthonok első ütemének projektfinanszírozása kapcsán. A budapesti ingatlanpiacon egyedülálló új városnegyed tulajdonságait a K&H is megvizsgálta, majd felismerve erősségeit, valamint a fejlesztő, a beruházó és a kivitelező által biztosított szakértő hátteret és stabilitást, sikeres megállapodást köthettünk a finanszírozást illetően." -  mondta el a tranzakcióról Árendás Gergely, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója.

Hodina Péter, K&H Vállalati értékesítési igazgatóság vezetője: "A K&H a számottevő és meghatározó beruházások, így a hazai ingatlanfejlesztési szektor finanszírozásában is szeretné megőrizni hangsúlyos szerepét. Rendkívül fontos számunkra azonban, hogy ezt kizárólag a legmegbízhatóbb és legprofesszionálisabb piaci szereplőkkel együttműködésben érjük el. A BudaPartot nemcsak unikális elhelyezkedése, sokrétű szolgáltatásai, hanem tapasztalt és tőkeerős fejlesztői csapata is a legjobbak közé pozicionálja. A K&H Bank így örömmel nyújt finanszírozást Budapest egyik legjelentősebb fejlesztéséhez."

A BudaPart Otthonok lakásai kulcsrakészen, gépesített konyhabútorral kerülnek átadásra 2019 januárjában.

forrás: sajtóközlemény

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Támogasd az Építészfórumot most, hogy legyen újabb húsz évünk!

Az Építészfórum minden tartalma ingyenes – és az is marad. De ahhoz, hogy eredeti, értékálló anyagokat hozzunk létre, Olvasóink támogatására is szükségünk van.

Támogatom

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk