Programok

Bauder TETŐszimpózium - középpontban a tető

1/1

Bauder TETŐszimpózium

?>
Bauder TETŐszimpózium
1/1

Bauder TETŐszimpózium

Bauder TETŐszimpózium - középpontban a tető
Programok

Bauder TETŐszimpózium - középpontban a tető

2017.09.12. 10:30

Eseményinfó

Földrajzi hely:
Pécs, Szeged

Cég, szervezet:
Bauder

Esemény kezdete:
2017.09.26. 07:00
Esemény vége:
2017.09.27. 11:00

A Bauder 2017. szeptember 26-án Pécsett, 27-én Szegeden rendez szimpóziumot Szegeden, melynek fókusztémája a tető. Öt előadás lesz három előadó tolmácsolásában.

Épületeink, építményeink tetői évszázadok óta az ember építő tevékenységének legelemibb megnyilvánulásai. Az építészet eszköztárának e megkülönböztetett figyelmet érdemlő tagjai a legextrémebb környezeti hatások mellett is védelmezni hivatottak bennünket, akár emberöltőkön keresztül is. Ilyen kiemelkedő teljesítőképességet azonban csak minden elemében tökéletesített, összehangolt rendszerektől, szerkezetektől várhatunk el.

Csúcsminőségű szigetelőanyagainkkal, illetve az ezek felhasználásával megalkotott tetőrendszereinkkel e küldetés sikeres teljesítéséhez szeretnénk hozzájárulásunkat adni nap mint nap. Rendezvényünk keretei között Önnel is szeretnénk megosztani a témakört érintő mintegy másfél évszázados tapasztalatunkat, legaktuálisabb ismereteinket, fejlesztéseinket.

További információ ezen a linken érhető el.Vélemények (0)
Új hozzászólás

Támogasd az Építészfórumot most, hogy legyen újabb húsz évünk!

Az Építészfórum minden tartalma ingyenes – és az is marad. De ahhoz, hogy eredeti, értékálló anyagokat hozzunk létre, Olvasóink támogatására is szükségünk van.

Támogatom

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk