építészet : környezet : innováció

XI. Építész-KÉSZ-regatta - rendezvény

kezdés: 2018. május 25. CEST 10:00vége: 2018. május 27. CEST 16:00
V4 Építészeti Alapítvány által idén 11. alkalommal megrendezett balatoni Építészregatta egyszerre gyökerezik a múltban, és maradt izgalmas mai társadalmi esemény. Ez a rendezvény több mint vitorlásverseny - kikapcsolódás jó társasággal, elegáns gála neves díszvendégekkel. A május 25. és 27. között várható rendezvény célja ismét az építészet nemes ügyének népszerűsítése és erősítése a köztudatban, közösségépítés a minőség mentén.

11 év telt el. Voltak hullámvölgyek, de a rendezvény mostanra önálló márkává és hagyománnyá érett. Lassan, de biztosan növekszik, híre van a Balaton körüli támogatóknak és partnereknek köszönhetően.

11 év után az Építészregatta minden év május végén biztos pont a vitorlázni szerető építészek naptárában. Idén újra összegyűlik e közösség Balatonlellén, hogy Keszthelyre áthajózva ismét együtt tölthesse idejét. Egyúttal ebben az esztendőben az Aranycsapat emlékévét is megünnepelik, illetve megemlékeznek a Svájcban magyarok által alapított UIA (Építészek Nemzetközi Szövetsége) megalakulásának 70. évfordulójáról. A V4 Építészeti Alapítvány idén is várja a vitorlázó építészek társaságát.

Vendégek:

  • dr. Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
  • dr. Béres István, a Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara elnöke

A gálaest háziasszonya:

  • Sipos Szilvia M4

Időpont: 2018. május 25-27.
Helyszín: Balatonlelle BL Yachtclub & Apartments

 

vélemény írásához jelentkezzen be »