építészet : környezet : innováció

Virtuális valóság az otthonteremtésben

A virtuális valóság, azaz VR már nem utópia a belsőépítészet és a lakberendezés területén sem, sokkal inkább mindennapi „realitás”. Az OTTHONNEKED az elsők között állítja a VR-technológia nyújtotta élményt és lehetőségeket az otthonteremtés szolgálatába.

Eddig kizárólag a szakemberek tudták elképzelni és megítélni, hogy a lakberendezési, átépítési, felújítási ötleteink valójában hogyan fognak működni, illetve a különböző döntések milyen térélményt és hangulatot eredményeznek majd. A 3D-s látványtervek próbálták ezt az ismeretlenségi tényezőt és a kockázatot csökkenteni, de valós térélményt aligha nyújtottak; nem tudtuk magunkat az adott enteriőrbe belehelyezni, és a belsőépítészeti megoldásokat sem volt módunk korlátlanul kombinálni. Azonban a VR-technológia segítségével minden kötöttség nélkül léphetünk be leendő otthonunkba, fedezhetjük fel és járhatjuk körbe a szobákat, kedvünkre cserélgethetjük a burkolatokat, ajtókat, bútorfrontokat vagy éppen a falak színét. 

Szeretne szakértő segítséget kapni otthona berendezéséhez? Szeretné gyorsan, hatékonyan megtervezni otthona berendezését, és még jól is akar szórakozni közben? Szeretné előre látni, hogyan fog kinézni leendő otthona?Szeretné gyorsan, hatékonyan beszerezni a lakásába beépítendő anyagokat és bútorokat?

A 2018-as Construma–OtthonDesign kiállításon, a G pavilon 105H standjára kitelepített VR-szemüvegben megnézheti, átrendezheti és variálhatja egy virtuális térben előre felépített lakás belsőépítészeti, lakberendezési megoldásait. Választhat burkolatokat, falszínt, ajtókat, ülőgarnitúrát, szekrénysort, lámpákat, függönyöket, tévét, étkezőasztalt, szanitereket, ágyat stb. Foglaljon időpontot a VR-OTTHON kipróbálására a honlapon vagy az applikációnkon keresztül. 

OTTHONNEKED 

 

vélemény írásához jelentkezzen be »