építészet : környezet : innováció

Történetem a történelemmel - Golenya Ágnes előadása

kezdés: 2018. október 18. CEST 17:00vége: 2018. október 18. CEST 19:00
Egy ismeretlen civilizáció kézzelfogható és megdöbbentő épített öröksége, valamint a hozzájuk vezető személyes út lesz az október 18-i Csütörtöki Iskola előadásának a témája, melyen Golenya Ágnes író fog beszélni.

A Peruban is élt írónő ismeretlen civilizációk nyomába eredt a misztikus Dél-Amerikában. Személyes kutatásaiból, szó szerint majdnem halálos élményeiből immár 11 kötete született: regények, ismeretterjesztő könyvek, egy novellás- és verses kötet valamint spirituális "tankönyvek".  Az író ars poetikája: "Történelem, ember és Isten is más, mint ahogy ma tanítják." A rögzült és mozdíthatatlannak vélt történelmi tudásunkat, sőt egész hitrendszerünk merev határait feszegeti elgondolkodtató kutatási anyagával és merész kérdéseivel.

Az előadás fő témája dióhéjban: kézzelfogható és megdöbbentő épített öröksége egy "ismeretlen" civilizációnak, valamint az a személyes út, mely hozzájuk, sőt mindezeken túl, egy szó szerinti másik világba vezetett. És természetesen az előadás címe egy költői kérdés: mert aki akarja, annak feltárul az igazi múlt, és így a jövőjét nemcsak megpillanthatja, de teremtheti, alakíthatja is!

Időpont: október 18., csütörtök, 17 óra
Cím: 1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2, MÉSZ székház

Az előadásokon való részvétel, kredit pont kiadása nélkül ingyenes, és bárki számára nyilvános. Előzetes regisztráció nem szükséges.
Az előadáson való részvételért, az adminisztrációs költségek (1000,- Ft) ellenében 0,5 kredit pontot lehet kapni.

MÉSZ

vélemény írásához jelentkezzen be »