építészet : környezet : innováció

Megújultunk - itt lehet véleményezni és hibákat bejelenteni

2012. november 18. 20:58 CET - ettől kezdve elérhető az új oldal. Nem hibátlan, tudjuk, még hegesztjük, de minden kérdést, észrevételt, hibabejelentést, szívesen látunk. A cikkhez fűzött véleményekre, kérdésekre pedig próbálunk mielőbb válaszolni.

Tisztelt Olvasóink!

Reméljük, az új oldal felfedezése, megismerése nem okoz gondot. Sok minden változott, ezekről a múlt héten már előzetesen írtunk. Most nem ismételnénk, inkább csak azért nyitottuk ezt az oldalt, hogy legyen egy hely, ahol észrevételeiket és véleményüket közzétehetik. Megpróbálunk a kérdésekre mielőbb válaszolni, a hibákat korrigálni. Van, amit azonnal tudunk, van, amihez sajnos kell egy kis idő. 

Az előző cikk végén a hozzászólókkal sokat értekeztünk a klubtagságról. A vélemények között leírtam, hogy az új klubunk, az Arcosok Klubja hogyan működik - sajnos tévesen. Egy előző verziót mentettem el:-), amit később Emesével közösen felülírtunk. A helyzet az, hogy most a klubtagok adatai (név, foglalkozás és tartózkodási hely) láthatók a felületen, hiszen azért Arcosok klubja, mert ők azok, akik valós nevükkel/identitásukkal felvállalták itt véleményüket. Az Arcosok Klubjába folyamatosan tesszük át azokat a felhasználókat, akik korábbi regisztrációjuk során saját nevükkel regisztráltak és akiket személyesen is ismerünk, vagy pl. arcképet is feltettek magukról. Akiket nem ismerünk, és szeretnének klubtagok lenni, azok csak jelöljék be az adatlapjukon, hogy klubtagok akarnak lenni, adják meg a kért adatokat, és a szerkesztőség hamarosan felveszi velük a kapcsolatot. 

Pásztor Erika Katalina

 

53 vélemény | vélemény írásához jelentkezzen be »