építészet : környezet : innováció

konferenciák [HU] [8]

magyarországi szakmai konferenciák

Épületburok konferencia és Év háza eredményhirdetés

Kíváncsi, hogy néz ki közelről az évekig beton szellemvárosként a M1 kivezetője mellett álló Tópark Ingatlankomplexum? A modern épületburok szerepét, súlyát, és akár rendhagyó céljait neves szakemberek segítségével aktuális épületekez körüljáró konferencia után,...

Beton Fesztivál 2018

A beton.hu, a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton) valamint a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MABESZ) és tagvállalataik támogatásával október 3-án az Európa Hajón sétahajózással egybekötött Beton Fesztivált rendez. 

ÉMSZ Építész Konferencia

Vándorkonferenciát szervez az ÉMSZ idén ősszel, melynek célja, hogy számos magyar nagyvárosban sikeresen ismertesse össze az építészeket és kivitelezőket, egyúttal körüljárja a lapostetők szigetelése, magastetők fedése és fémlemez fedések tematikákat.

Országos Urbanisztikai Konferencia

Október 16-án rendezi a MUT Budapesten az Országos Urbanisztikai Konferenciát, melynek címe "Hogyan legyen okos a szakember az okosvilágban? – avagy az urbanisztikát érő kihívások a digitális korszakban". A rendezvényre már jelentkezhetnek mind a résztvevők, mind az előadók. 

Nemzetközi Zöld Építés Hete

Szeptember 24-30. között a Nemzetközi Zöld Építés Hetén a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) épületbejárásokkal, innovációk bemutatásával, valamint a lakosság felé "okos" ötletekkel várja az épületeink környezeti teljesítményére érzékeny...

XXI. Újszegedi Bioépítészeti Napok

Ismét, idén huszonegyedik alkalommal rendezik meg az Újszegedi Bioépítészeti Napokat, ahol most a környezettudatos építészet tématikájában tartanak konferenciákat, és rendeznek kiállítást. A rendezvény október 9-én kezdődik.