építészet : környezet : innováció
Bán Ferenc rajza

Innováció - otthon: ahol az ötletgyűjtés gyerekjáték

kezdés: 2018. október 12. CEST 10:00vége: 2018. október 14. CEST 17:00
Október 12. és 14. között az OTTHON Design ősz kiállításon az INNOVÁCIÓ-OTTHON standján egy 100 négyzetméteres felépített otthon és egyedülálló szakmai programok várják az érdeklődőket. 

Egy komplett, hosszútávon élhető és élvezhető otthon kialakítása rettentően nehéz feladat, legyen szó akár egy tágas családi házról, akár egy mini garzonlakásról - mindkét esetben számtalan döntéssel, megválaszolásra váró kérdéssel és megannyi buktatóval kell szembenézni. Ne aggódjon, a küldetés nem lehetetlen! Van egy hely, ahol 3 napon keresztül felvértezheti magát a szakértők legfontosabb információival és inspirálódhat egy profi belsőépítész által megtervezett otthonban!

Látogasson el október 12-14. között az OTTHON Design ősz kiállításra és keresse az INNOVÁCIÓ - OTTHON standot, ahol egy 100 m2-es felépített otthon és egyedülálló szakmai programok várják! További információkért és ajándék szakmai jegyért olvasson tovább!

Soha nem volt még ilyen egyszerű lakberendezési ötleteket gyűjteni!
Az egész otthonról elmondhatjuk, hogy felettébb innovatív, azonban minden egyes helyiségnek megvan a magas sajátossága, tematikája, amire épül. Csak néhány ízelítő gyanánt... A gyerekbirodalmat például a manapság oly népszerű Pinterest fotók inspirálták, a fürdőszobában a fókusz a személyre szabható berendezésekre került, a konyhában pedig a a költségkímélő energiahatékony megoldásokon van a hangsúly. De nem lesz hiány intelligens eszközökben, csúcstechnológiás készülékekben, funkcionális és egyben stílusos lakberendezési tárgyakban sem, sőt még az irányítást is átveheti a felépített otthon felett, személyi asszisztense várja utasításait.

Szakértő segítségre van szüksége?
Foglaljon már most időpontot ingyenes lakberendezési tanácsadásra, ahol professzionális segítséget kaphat otthona optimális kialakításához és egyúttal minden felmerülő kérdését felteheti. Érkezzen felkészülten a tanácsadásra, hozza magával a szóban forgó ingatlan alaprajzát, annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet tudjanak segíteni Önnek lakberendező partnereink. Időpontfoglaláshoz kattintson ide és görgessen le az oldal aljára! Foglalás esetén megajándékozzuk egy szakmai jeggyel, mellyel ingyenesen látogathatja a kiállítást.
Szívesen gyűjtene ötleteket profiktól? 
Amennyiben szeretne elmélyülni az új generációs és innovatív megoldásokban további szakmai programok várják. Kerekasztal beszélgetések és előadások alkalmával gyűjtheti be vezető márkák, szakavatott kollégáitól a leghasznosabb információkat. A pontos időpontokról ide kattintva tájékozódhat!

Megajándékozhatjuk?
Minden kedves érdeklődőnknek szeretnénk lehetőséget nyújtani a kiállítás ingyenes megtekintésére, ha elfogadja ajándékunkat kattintson ide és görgessen le az oldal aljára! Nem kell mást tennie, mint kitölteni a három adatmezőt és kiválasztani, mi iránt érdeklődik. Ezen a felületen foglalhatja le időpontját a fentebb már említett lakberendezési tanácsadásra, igényelheti az egyedülálló OtthoNNeked magazint ingyenesen és egyúttal VR Otthon kipróbálási szándékát is jelezheti.

 Érdeklődik a lakberendezés, építészet iránt? 
Kövesse figyelemmel az OtthoNNeked — Style&Draw — enteriőrtervezési és — Jövő Otthonai — építészeti pályázatának eredményhirdetését, melyre a Kiállítás nyitónapján kerül sor. Megannyi izgalmas és impozáns pályamű született, melyet érdemes lesz szemügyre venni. Az eredményhirdetést követő napokban, hetekben a díjazottak és általuk megtervezett házak és otthonok részletes bemutatásra kerülnek.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló információ és ötletszerzési lehetőséget! Látogasson el az INNOVÁCIÓ - OTTHON standra!

OTTHON Design ősz kiállítás
OKTÓBER 12-14.
HUNGEXPO VÁSÁRKÖZPONT

Várjuk Önt, az OTTHONNEKED ajánlásával!

Részletek a honlapon: INNOVÁCIÓ OTTHON

 

vélemény írásához jelentkezzen be »