építészet : környezet : innováció

Green Future Conference 2018

kezdés: 2018. november 8. CET 08:30vége: 2018. október 11. CEST 16:00
A zöld és élhető épített környezetért. Építész-tervezőket, szakági mérnököket, ingatlanfejlesztőket, épületfenntartókat, üzemeltetőket, önkrományzatokat és zöldépítéssel foglalkozó szakembereket vár a HuGBC a november 8-i konferenciajára, ahol hazai és nemzetközi előadásokat, tematikus beszélgetéseket hallgathatnak meg az érdeklődők. 

Green Future Conference 2018 - november 8.

A zöldépítés fogalma egyre inkább a fenntartható épített környezetével forr egybe, amelybe az is beletartozik, hogy az egyének és a társadalom számára egészséges, hosszútávon élhető épített közeget teremtsünk. Eközben bánjunk okosan a felhasznált nyersanyagokkal, majd a kész épületet tudatosan üzemeltessük. Az idei konferencia erre a törekvésre fókuszálva stratégiákat, innovatív utakat mutat meg az ingatlan- és építésgazdaság területén dolgozó szakembereknek. Az esemény vendége Bécs városa lesz, hiszen újra Bécs lett a világ legélhetőbb városa. Első kézből tudjuk meg, hogyan is csinálták ezt osztrák szomszédaink.

'Early bird' jegyek október 7. 24:00-ig!

Részletes program és jelentkezés itt.

A rendezvényt megtiszteli Mag. iur. Elisabeth Ellison-Kramer Ausztria nagykövet asszonya és Alföldy-Boruss Márk főosztályvezető, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Energiaügyekért és Klímapolitikáért Felelős Államtitkárságáról.

A délelőtti plenáris előadások után interaktívabbá válik a rendezvény. 4 tematikus panelbeszélgetésen hazai elismert szakemberek nyilatkoznak a fenntartható épített környezet jelenlegi és jövőbeli helyzetével kapcsolatos kulcskérdésekben. A konferencián egy telefonra letölthető okos alkalmazáson keresztül a résztvevők folyamatosan kérdezhetnek majd az előadóktól, a paneltagoktól, és a konferencia előtt is nyomon követhetik a program alakulását.

Szinkrontolmácsolást biztosítunk angol-magyar, magyar-angol nyelven.

A programváltozást jogát fenntartjuk.

MÉK továbbképzési pont: elbírálás alatt

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Hamvas konferenciaterem
Cím: 1062 Budapest, Andrássy út 98.

HuGBC

vélemény írásához jelentkezzen be »