építészet : környezet : innováció

Gipszkarton rendszerekhez nagy teherbírású konzol szabadalmi eljárás alatt

tornoczky: Nehéz mosdópult gipszkartonra? Szinte láthatatlan konzolos felerősítés szabadalmaztatva.

Találkoztál már azzal a problémával, hogy nehéz tárgyat, például Corian® vagy design beton mosdópultot kell felszerelned könnyűszerkezetes gipszkarton falra úgy, hogy az még ne is látszódjon?

Mi többször is! Ezért fejlesztettünk ki erre a problémára egy gipszkaron rendszerbe illeszkedő megoldást, ami annyira jól sikerült, hogy nemzetközi szabadalmi védettségre is alkalmasnak mutatkozott.

maanodo® TECH konzol a gipszkarton fal vázának szerelésekor kerül integrálásra. Elhelyezése nem igényel szakértelmet, beszerelése egyszerű, gyors, tiszta. A burkolatok felhehelyezése vagy festés után a mosdópultok felszerelése már gyerekjáték. A konzolok használatával szerelhetsz egyszemélyes de akár több állásos sorolt mosdópultokat is.


A beépített maanodo® TECH konzolA felszerelésre garanciát is vállahatsz, amennyiben a maanodo® TECH konzolt használod. A mosdópult beépítési ideje egy ötödére csökkent! Számold ki, milyen jelentős megtakarítást eredményez pusztán ez az előny.

Emellett a termék az anyagválasztáson keresztül figyelembe veszi a fenntarthatóság szempontjait is. A főleg alumínium konstrukció rozsdamentes lemez könyökkel egészül ki egy ABS műanyag magasállító talppal. A konzol így beszerelhető nem csak a vizeshelységeknél hanem a magas páratartalmú SPA-k esetében is.

 

Ideiglenes nemzetközi szabadalmi oltalom száma: W1700013

vélemény írásához jelentkezzen be »