építészet : környezet : innováció

Felhívás az Országos Főépítész Konferencia 2018-2019 helyszínére

határidő: 2017. június 30. CEST 00:00
2017. június 30-ig várják azon Önkormányzatok és főépítészek jelentkezését, akik az Országos Főépítészi Konferencia 2018. és 2019. évi helyszínéül településüket - kerületüket- társrendezőként helyszínül ajánlják. 

Az Országos Főépítészi Kollégium 22 év óta rendszeresen megszervezi a hazai főépítészek legrangosabb szakmai összejövetelét, az Országos Főépítészi Konferenciát. A rendezvénynek az elmúlt években igen különböző adottságú és nagyságú települések adtak otthont, a konferenciák a települési közösségeknek és a résztvevőknek egyaránt jelentett sikert, eredményt. A 28 éve alakult Országos Főépítészi Kollégium egyik kiemelt célja a Főépítészi Konferenciák szakmailag, és a társrendező önkormányzat számára is minél eredményesebb megszervezése. A sikeres együttműködés előkészítése érdekében várjuk azon Önkormányzatok és főépítészek jelentkezését, akik az Országos Főépítészi Konferencia 2018. és 2019. évi helyszínéül településüket - kerületüket- társrendezőként helyszínül ajánlják. A részletekről az érdeklődők a foepiteszek@foepiteszek.hu e-mail cím útján kaphatnak felvilágosítást, további információk a foepiteszek.hu honlapon.

A jelentkezéseket kérjük 2017. június 30-ig az Országos Főépítészi Kollégium részére juttassák el. (e-mail: foepiteszek@foepiteszek.hu postacím: Országos Főépítészi Kollégium, Salamin Ferenc elnök, 1024 Bp. Margit krt. 5/a.) Kérjük azon Önkormányzatokat, akik korábban felajánlást tettek, hogy a még aktuális jelentkezésüket szíveskedjenek megismételni e felhívás keretében.

vélemény írásához jelentkezzen be »